Mami Taronges Mami Taronges

Beneficis de prendre aigua tèbia amb suc de llimona en dejú

Simplement cal afegir el suc de mitja llimona a un got d`aigua tèbia i en poc temps començarem a notar els seus beneficis al nostre cos. Lo millor serà que les llimones siguen naturals i recent collides.

Ajuda amb la pèdua de pes


Les propietats de la llimona per a aprimar són molt conegudes i valorades. El suc de llimona té un gran poder diurètic i depuratiu, per la qual cosa és ideal per a combatre la retenció de líquids i per a eliminar toxines i impureses.

Les llimones són riques en fibra pectina ajudant a mantenir la sensaciço de sacietat i crea un efecte alcalí al cos que ajuda a perdre pes més ràpidament. Ademés ajuden a regular lo nostre metabolisme.

Per estos dos motius fonamentals és una beguda per a prendre en dejú.

Ajuda a la digestió


La llimona estimula el fetge per a produir més bilis, creant una digestió més sana. El suc de llimona en dejú ajuda a regular els nivells de ph al nostre sistema digestiu i combinat amb aigua tèbia resulta ideal per aliviar trastorns digestius comuns, gasos, distensió abdominal... A més a més estimula els moviments intestinals, ajudant a combatre l' estrenyiment.

Depura el fetge

Esta beguda és un remei ideal per als qui pateixen problemes hepàtics deguts al alcohol, obesitat, etc. ja que depura el fetge de forma ràpida i com ja hem dit fomenta la producció de bilis, lo que afavoreix l'eliminació de càlculs biliars.


Estimula el sistema inmunològic

La llimona és un alimnet essencial per a mantenir una bona salut.Com ja sabem és ric en vitamina C, que ajuda a alleugir els símptomes i la duració de costipats i grips però també té calci, fósfor, magnesi, ferro i fibra, convertint-se en un aliment ideal a l' hora d' augmentar les defenses de forma natural. Prevé enfermetats i infeccions i és un meravellós depurador de la sang.

L´aigua tèbia amb llimona ajuda al sistema immunològic mitjançant la hidratació i la reposició dels fluids perduts pel cos.


Alcalinitza el cos

Beure agua tèbia amb llimona regularment ajuda a eliminar l'acidesa total del cos, incloent l'àcid úric en les articulacions i ajuda a equilibrar els nivells de ph en el cos.

La llimona és un aliment àcid però al entrar al nostre cos i ser metabolitzat es converteix en alcalí, ajudant de forma natural a alcalinitzar la sang i equilibrar els nivells de ph.