Benvinguts a la nostra botiga online

0 item(s) 0,00 €
No teniu articles a la cistella de la compra.

Més vistes

Aranges 5kg

Descripció ràpida

L’aranja –pomelo en castellà– és un regal que ens fa la natura a l’hivern per ajudar-nos a passar-lo en unes condicions més bones.
La seva riquesa en vitamina C, vitamines del grup B, antioxidants, minerals i principis actius li confereix propietats anticancerígenes, antienvelliment, que ajuden a regular els nivells de colesterol en sang i que tenen un efecte depuratiu del fetge.

Combina'l en un suc amb taronges.

Availability: En existència

15,00 €
O

Detalls

L’aranja -pomelo en castellà i grapefruit en anglès. Aquí hi ha 6 beneficis per a la salut de l’aranja per si vostè desitja incloure-la en la seva dieta de manera regular. - Fruit ric en vitamina C, gran defensor del sistema immunològic. La vitamina C protegeix el nostre cos contra l’estrès oxidatiu causat pels radicals lliures. - Ajuda a baixar el colesterol. - Prevé els càlculs renals. L’Aranja conté un compost anomenat d-limonè que prevé la formació de càlculs renals i es dissol. - Prevenció del Càncer. L’aranja és rica en antioxidants com la vitamina C, un poderós aliat en la lluita contra els radicals lliures que causen l’estrès oxidatiu. L’estrès oxidatiu està associat amb molts tipus diferents de càncer. - Les aranges ajuden a aprimar-se, és lliure de greix, conté un gran nombre d’enzims cremadores de greix. - Salut de la pell : l’alta quantitat de vitamina A en l’aranja li confereix propietats antioxidants de gran abast per combatre el dany de la pell causat per l’estrès oxidatiu. L’aranja ajuda a mantenir els nivells adequats d’humitat a la pell, protegint de la sequedat, psoriasi, acne i arrugues.

Informació addicional

Pàgina principal del nou producte cat